Arctialle töihin

Ura Arctialla

Arctian toiminnan, yrityskulttuurin ja asenneilmapiirin tekee osaava, motivoitunut ja yhteisiin arvoihin sitoutunut henkilöstö. Työntekijöille Arctia tarjoaa turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden pitää huolta terveydestä ja ammattitaidoista.

Meillä avoinna olevista työpaikoista löydät tiedon tältä sivulta. Merihenkilöstön osalta huomioimme vain hakemukset, joihin on voimassaolevien kurssitodistusten lisäksi liitetty voimassaolevat pätevyys- ja lisäpätevyystodistukset.

Arctian rekrytointi perustuu Lyyti-järjestelmään ja mahdollistaa monipuolisemman sekä nykyaikaisemman tavan hakea töihin Arctialle. Työnhaku on helppoa, sillä järjestelmä ohjaa hakijaa eteenpäin hakemuksen jättämisessä. Tietosi ovat hakemuksen onnistuneen jättämisen jälkeen Arctian ylläpitämässä työnhakijarekisterissä. Rekisteriselosteen löydät alta.


 

Lähetä työhakemuksesi klikkaamalla tästä

Avoimet työpaikat

Haemme Turun toimipisteellemme vakituiseen työsuhteeseen

RAKENNUSAMMATTIMIEHIÄ 

Työ sisältää merenkulun turvalaitteiden ja laitureiden uudis- ja korjausrakentamista sekä venesatamien rakentamista.   

Edellytämme hakijalta kokemusta rakennustöistä. Kotimaanliikenteen laivurin ja koneenhoitajan pätevyys katsotaan eduksi. 

Etsimämme henkilö on positiivisen asenteen omaava, joustava, kykenevä työskentelemään ryhmässä ja oma-aloitteisesti sekä valmis komennustöihin koko Meritaidon toiminta-alueella, pääsääntöisesti Lounais-Suomessa ja Suomenlahden alueella. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 1.6.2020 mennessä osoitteeseen https://www.lyyti.fi/reg/Arctia_Oy_tyopaikkahakemus_2461
Muista kirjata ”Lisätiedot työhakemukseen” kohtaan tieto: Rakennusammattimies

Paikat täytetään heti, kun sopivia hakijoita saadaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Koski puh. 040 631 9027, lauri.koski@meritaito.fi tai Pavel Sarantsin puh. 040 358 9767, pavel.sarantsin@meritaito.fi  
 

Jätä avoin hakemus

Halutessasi voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Ota yhteyttä

Janne Laitinen

Henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

+358 40 779 8924

janne.laitinen(at)arctia.fi

Lähetä viesti