Arctialle töihin

Ura Arctialla

Arctian toiminnan, yrityskulttuurin ja asenneilmapiirin tekee osaava, motivoitunut ja yhteisiin arvoihin sitoutunut henkilöstö. Työntekijöille Arctia tarjoaa turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden pitää huolta terveydestä ja ammattitaidoista.

Meillä avoinna olevista työpaikoista löydät tiedon tältä sivulta. Merihenkilöstön osalta huomioimme vain hakemukset, joihin on voimassaolevien kurssitodistusten lisäksi liitetty voimassaolevat pätevyys- ja lisäpätevyystodistukset.

Arctian rekrytointi perustuu Lyyti-järjestelmään ja mahdollistaa monipuolisemman sekä nykyaikaisemman tavan hakea töihin Arctialle. Työnhaku on helppoa, sillä järjestelmä ohjaa hakijaa eteenpäin hakemuksen jättämisessä. Tietosi ovat hakemuksen onnistuneen jättämisen jälkeen Arctian ylläpitämässä työnhakijarekisterissä. Rekisteriselosteen löydät alta.


 

Lähetä työhakemuksesi klikkaamalla tästä

Avoimet työpaikat

Haemme Helsingin Katajanokan toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen laatu- ja ympäristöasioissa kokenutta HSSEQ-koordinaattoria vahvistamaan konsernimme laatu-, ympäristö- ja turvallisuustiimiä. Kolmen hengen dynaaminen tiimimme koordinoi ja huolehtii Arctian liiketoimintojen HSSEQ-toiminnoista.

Sinun roolisi Arctialla

Laatu- ja ympäristöasioista vastaavan HSSEQ-koordinaattorin tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen. 

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu:

Johtamisjärjestelmien vaatimusten hallinnointi. Konsernin tytäryhtiötä koskevat laatu-, ympäristö- ja turvallisuusstandardit ISO 9001, 14001, OHSAS 18001/45001.

•    HSSEQ-toimintojen kehittäminen yhdessä esimiesten, kollegoiden ja liiketoimintojen kanssa. Työsi pääpainoalueet ovat laatu- ja ympäristöasiat väylänhoidossa ja merenmittauksessa
•    Johtamisjärjestelmien (laatu, ympäristö ja turvallisuus) ylläpitäminen ja kehittäminen liiketoiminnan edellytysten mukaisesti
•    Ohjeistuksien ylläpitäminen ja lainsäädännön muutosten seuranta 
•    Sisäiset auditoinnit ja näihin liittyvien toimenpiteiden koordinointi
•    Poikkeamaraporttien seuranta ja käsittely
•    HSSEQ-asioiden kouluttaminen ja kouluttamisen kehittäminen

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimme tehtävään käytännönläheistä, oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaatioiden laatu-, turvallisuus- ja ympäristöosaamista. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot ja kykenet työskentelemään sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta sellaista soveltuvaa tutkintoa/koulutusta, joka varmistaa työssäsi vaadittavan tietotaidon. Lisäksi odotamme aiempaa kokemusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioiden sekä -järjestelmien ja prosessien kehittämisestä ja täytäntöönpanosta. Standardien ISO 9001, 14001, 45001 ja OHSAS 18001 tuntemisen lisäksi katsomme eduksi, mikäli tunnet Katakri- ja ISM-järjestelmiä. Käytännön kokemus työskentelystä merenkulussa, rakentamisessa tai vastaavilla aloilla katsotaan eduksi.

Monipuolisen ja kehittävän työtehtävän lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan etuineen. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten liiketoimintojen parissa mukavien kollegoiden kera.
Työhakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 9.8.2020 mennessä osoitteeseen pia.broumand@arctia.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi turvallisuuspäällikkö Pia Broumand p. 046 876 7109 

Lisätiedot:
Työsuhde: vakituinen
Tehtävä alkaa: 17.8.2020 (elokuun puoliväli-syyskuun alku)
 

Jätä avoin hakemus

Halutessasi voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Ota yhteyttä

Janne Laitinen

Henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

+358 40 779 8924

janne.laitinen(at)arctia.fi

Lähetä viesti