03.06.2021

WEBINAARI: Millä tavoin tehostaa olemassa olevien venesatamien toiminnallisuutta ja käyttöastetta?

Arctian vesialueiden käytön ja infran kehittämispalvelun tavoite on kehittää kokonaisvaltaisesti kaupunkien ja kuntien vastuulla olevien matalaväylien ja venesatamien tilannetta ja palvelutasoa kuntalaisille.

Matalaväylien ja merenkulun turvalaitteiden nykytila kartoitetaan voimassa olevat viranomaisvaatimukset huomioiden. Tämä mahdollistaa väylästön kehittämisen, ylläpidon ja budjetoinnin pitkäjänteisesti. Yleisesti on todettu, että väylistä olevat tiedot viranomaisrekisterissä eivät ole päivittyneet ja ne eivät usein vastaa sitä tasoa, jota merikartalla esitettävien väylien ja turvalaitteiden tulisi täyttää. 

Venesatamien osalta palvelussa voidaan tehdä vesialueen, satamien tai valittujen laitureiden kuntokartoitus, yhteenveto tiedoista, kehitys- ja kunnossapitotoimiehdotus sekä aikataulu ja alustava kustannusarvio.

Arctian vesialueen käytön ja infran kehittämispalvelu auttaa tehostamaan venesatamiesi laitureiden käyttöä. Järjestämme 3.6.2021 klo 14 - 14.45 webinaarin, jossa kerromme asiasta lisää. Asiantuntijana webinaarissa toimii  Kari Pohjola. 

Webinaari on maksuton. Tervetuloa!