Asiakastarinat

Järvi-Suomen Energia Oy keskitti vesikaapelitaulujen tarkastus- ja huoltopalvelun Arctialle

Arctia räätälöi yhdessä Järvi-Suomen Energian kanssa tarkastus- ja huoltopalveluratkaisun asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Vesikaapelitaulujen tarkastukset tehdään vuosittain etukäteen sovitulla vesialueella, ja niistä raportoidaan asiakkaalle ja viranomaisten järjestelmään täyttäen näin myös viranomaisvaateet. 

Lue lisää

Inkoon kunnan ja Rauman sataman merenkulun turvalaitteet kaukovalvontaan

Inkoon kunnan noin 30 merenkulun kelluvaa turvalaitetta digitalisoidaan, minkä ansioista viitat tulevat kaukovalvontapalvelun piiriin. Rauman satama uusii vesialueellaan yhteensä 38 merenkulun kelluvaa turvalaitetta kaukovalvontaominaisuuden sisältäviin viittoihin. 

Lue lisää

Kaskisten sataman meriväylä entistä turvallisempi

Kaskisten satama on metsä- ja kemianteollisuuden materiaalivirtoihin erikoistunut vienti- ja tuontisatama, jossa käsitellään vuosittain noin 1,3 miljoonaa tonnia tavaraa. Uudistuvasta ja kasvavasta satamasta on nopea yhteys avomerelle. Kaskisten satamassa päätettiin ottaa käyttöön Arctian Älykäs meriväylä -palvelukonsepti, tuoda uusittaviin turvalaitteisiin digitalisaatiota ja liittää ne Arctian SeaDatics-kaukovalvontajärjestelmään. 

Lue lisää

Helsingin Länsisataman väylästä älykäs ja entistä turvallisempi

Helsingin Satama on uusinut kymmenen meripoijua moderneiksi ja älykkäiksi turvalaitteiksi. Vanhoista poijuista luopuminen parantaa ympäristöystävällisyyttä ja uusiin poijuihin integroitu älyteknologia lisää väylän turvallisuutta. Uudet poijut ovat osa Arctia Meritaito Oy:n InSea-palvelukokonaisuutta.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Parhaan käsityksen palveluistamme saat henkilökohtaisella tapaamisella. Ota meihin yhteyttä ja me tulemme kertomaan sinulle, miten voit säästää aikaa ja rahaa mittaus- ja tutkimuspalveluihin liittyvissä asioissa. 

Kari Pohjola

Myyntipäällikkö

+358 40 571 3193

kari.pohjola(at)arctia.fi

Lähetä viesti

Suostumus