Arctian webinaarit

Tervetuloa webinaariin

Tarjoamme asiakkaillemme laajan webinaarikokonaisuuden liittyen vesialueiden ylläpito- ja kunnossapitotoimiin. Kerromme sinulle mielenkiintoista ja ajankohtaista informaatiota vesialueesi kehittämiseen liittyvistä aihealueista, ja kuvaamme konkreettisin esimerkein, miten asiakkaat voivat säästää resurssejaan ja kustannuksiaan hyödyntämällä Arctian laajaa palvelukokonaisuutta ja keskittämällä palvelutarpeet yhdelle toimittajalle. 

Webinaarien aiheet toistuvat vuoden aikana ja saman aihealueen webinaarit ovat samansisältöiset. 

Webinaarit ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin

Tulevat webinaarit

webinaari kalenteri

Laituri-infra vanhenee, mutta ylläpitäjän vastuut säilyvät.  Ovatko vastuusi hallinnassa? Kuntotutkimus/-arvio kertoo laiturin nykyisen kunnon sekä mahdollisuudet jatkaa sen turvallista käyttöä. Tervetuloa kuuntelemaan asiasta lisää webinaariin 4.2.2021 klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Kuinka nostaa kustannustehokkuutta ja väylänpidon laatua kokonaisvaltaisella väylänhoidolla? Kerromme siitä webinaarissa 11.2. klo 14 - 15. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu  

Mitkä ovat satamanpitäjän vastuut tuloväylä ja satama-alueen tietojen ylläpitämisessä ja miten näitä tietoja voidaan hyödyntää myös vesialueiden ja rantarakenteiden kehittämisessä? Kuulet tästä webinaarissa 18.2. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Onko merenkulkijoilla paras mahdollinen tieto sataman vesi- ja maa-alueilta käytössä? Miten sataman vedenalaisen infrastruktuurin tilaa voidaan seurata tehokkaasti? Tervetuloa kuulemaan asiasta lisää webinaariin 4.3. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

 

Minkälainen on vesialueen öljyonnettomuuden torjumisen kokonaisuus ja mitkä ovat vesialueen omistajan vastuut ja rooli torjuntaoperaatiossa?  Kerromme siitä webinaarissa 11.3. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Miten vesistökaapeleiden ja vedenalaisten putkien omistajat ja ylläpitäjät hyötyvät Arctian palvelukonseptista? Tule kuulemaan siitä webinaariin 18.3. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Millä tavoin Arctian turvalaitteiden kaukovalvonta ja -hallintateknologia tuo kustannussäästöjä asiakkaalle samalla, kun se parantaa vesiväylien turvallisuutta ja säästää ympäristöä? Tervetulao kuulemaan asiasta webinaariin 25.3.  klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Kaupungin veneväylästön tilanne ja väylien kehittäminen: ovatko väylätiedot kunnossa? Tervetuloa webinaariin 8.4. klo 14 - 15. Kerromme asiasta lisää!

Ilmoittaudu

Hyvä suunnitelma säästää yllätyksiltä ja todennäköisimmin tuottaa halutun lopputuloksen. Tervetuloa kuulemaan asiasta lisään webinaariin 15.4. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Onko merenkulkijoilla paras mahdollinen tieto sataman vesi- ja maa-alueilta käytössä? Miten sataman vedenalaisen infrastruktuurin tilaa voidaan seurata tehokkaasti? Tervetuloa kuulemaan asiasta lisää webinaariin 22.4. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Mitkä ovat satamanpitäjän vastuut tuloväylä ja satama-alueen tietojen ylläpitämisessä ja miten näitä tietoja voidaan hyödyntää myös vesialueiden ja rantarakenteiden kehittämisessä? Kuulet tästä webinaarissa 29.4. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Kuinka nostaa kustannustehokkuutta ja väylänpidon laatua kokonaisvaltaisella väylänhoidolla? Kerromme siitä webinaarissa 6.5. klo 14 - 15. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu

Laituri-infra vanhenee, mutta ylläpitäjän vastuut säilyvät.  Ovatko vastuusi hallinnassa? Kuntotutkimus/-arvio kertoo laiturin nykyisen kunnon sekä mahdollisuudet jatkaa sen turvallista käyttöä. Tervetuloa kuuntelemaan asiasta lisää webinaariin 20.5.2021 klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Minkälainen on vesialueen öljyonnettomuuden torjumisen kokonaisuus ja mitkä ovat vesialueen omistajan vastuut ja rooli torjuntaoperaatiossa?  Kerromme siitä webinaarissa 27.5. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Millä tavoin tehostaa olemassa olevien venesatamien toiminnallisuutta ja käyttöastetta? Tervetuloa webinaariin 3.6. klo 14 - 15. Kerromme asiasta lisää!

Ilmoittaudu

Miten vesistökaapeleiden ja vedenalaisten putkien omistajat ja ylläpitäjät hyötyvät Arctian palvelukonseptista? Tule kuulemaan siitä webinaariin 10.6. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Hyvä suunnitelma säästää yllätyksiltä ja todennäköisimmin tuottaa halutun lopputuloksen. Tervetuloa kuulemaan asiasta lisään webinaariin 17.6. klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Millä tavoin Arctian turvalaitteiden kaukovalvonta ja -hallintateknologia tuo kustannussäästöjä asiakkaalle samalla, kun se parantaa vesiväylien turvallisuutta ja säästää ympäristöä? Tervetulao kuulemaan asiasta webinaariin 18.6.  klo 14 - 15. 

Ilmoittaudu

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Ota yhteyttä

Tietojenkäsittely