Osaavin kumppani merellisiin projekteihin

Luotettavaa palvelua haastavissa olosuhteissa

Arctia turvaa Suomen meriliikenteen kulun Itämeren jäätalven olosuhteissa, varmistaa toimivat vesiliikenneyhteydet ja tarjoaa ratkaisut turvalliseen sekä tehokkaaseen merenkulkuun haastavissa olosuhteissa merellä ympäri maailman.

Yhtiön palveluja ovat jäänmurto, merenmittaus ja tutkimuspalvelut, väyläsuunnittelu, väylänhoito, öljyntorjunta, vesirakentaminen sekä muoviputkiviittojen ja -poijujen valmistaminen.

Lue lisää Arctiasta

Räätälöityvät palveluratkaisut

Arctia tarjoaa asiakkailleen kustannustehokkaat vesialueiden käytön ja kunnossapidon kokonaisratkaisut. Asiakastarpeeseen räätälöitävien palveluratkaisujen avulla asiakkaat pystyvät kehittämään vesialueensa toimintaa entistä tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi.

Kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä palvelutoimintaamme ja luonnollinen digitaalinen jatke tälle on ollut sähköisen kauppapaikan perustaminen. Tarjoamme kaupassamme mielenkiintoista sisältöä monipuolisista tuote- ja palveluratkaisuistamme sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme osoitteessa kauppa.arctia.fi

Tervetuloa verkkokauppaan

Laatu-, ympäristö- ja työturvallisuus sertifikaatit ja pätevyydet

Väylänhoidon ja merenmittausken liiketoimintojen palveluilla on sertifioidut ISO 9001 laatu, 14001 ympäristö ja 45001 turvallisuus sekä RALA-pätevyys.

Palvelujemme tulee täyttää asiakkaalle luvatut ja organisaation määrittelemät vaatimukset. Laatutavoitteiden mukaista kehittämistä tehdään jokapäiväisessä työssä ja tavoitteiden toteutumista arvioidaan asiakastapaamisissa ja tyytyväisyyskyselyjen avulla.

ISO
RALA Pätevyys

Kalusto

Siirry kalusto-sivulle