Räätälöidyt poijuratkaisut

Ota yhteyttä

Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt poijuratkaisut

Toimitamme ainoana valmistajana maailmassa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä poijuratkaisuja myös pienissä sarjoissa. Räätälöinnissä suurin lisäkustannus syntyy poijun suunnittelusta, joka on suuresti riippuvainen asiakkaan visiosta ja lähtötiedoista. Poijun lopullinen valmistushinta puolestaan riippuu sen rakenteesta.

Olemme toimittaneet useiden eri maiden väyläviranomaisille täysin yksilöllisiä poijuratkaisuja. Näissä ratkaisuissa on usein ollut taustalla asiakkaan entuudestaan käyttämät komponentit (kuten lyhdyt ja paristot), asiakkaan käytössä olevat väylänhoidon resurssit (kuten kalusto ja työtavat) tai asiakkaan halu muuttaa kaikkia edellä mainittuja.

Olemme vuosien varrella toteuttaneet myös useita satoja erikoiskäyttöön tarkoitettuja poijuja, kuten ankkuripoijuja, merkkipoijuja (kalankasvatus, metsäyhtiöt, vesilaitokset, yliopistot), kelluvia vesiliikennemerkkejä, rajaviittoja (vesirajojen merkintään) ja kelluvia lähetinasemia (ROV-ohjaukseen).

[]

Räätälöidyt poijuratkaisut yhteistyössä asiakkaan kanssa

Tuotekehitystiimimme suunnittelee erikoistarpeet huomioivat poijuratkaisut tiiviissä yhteistyössä yhdessä asiakkaan kanssa. Vuosien saatossa karttuneen ainutlaatuisen kokemuksemme ansiosta olemme maailmanlaajuisesti edelläkävijöitä kelluvien turvalaitteiden suunnittelussa ja valmistamisessa.

Poijuihin voidaan integroida lähes mitä tahansa laitteita – kelluvuus harvoin loppuu kesken. Vakavuuden uusille tuotteille laskemme aina IALAn ohjeiden mukaisesti käyttäen itse kehittämiämme laskentaohjelmistoja.  

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa erikoistarpeissa! Meillä on valmiina ehdottaa toteutuskelpoisia, toimivia ja käytössä testattuja ratkaisuja.

Yhteyshenkilöt palveluun liittyen

Kari Pohjola

Myyntipäällikkö

+358 40 571 3193

kari.pohjola(at)arctia.fi

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Ota yhteyttä

Parhaan käsityksen palveluistamme ja tuotteistamme saat henkilökohtaisella tapaamisella. Ota  yhteyttä,  niin tulemme kertomaan sinulle viitta- ja poijutuotteistamme ja palvelukokonaisuudestamme. 

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Pyydä tarjous

Tietojenkäsittely