Satamapoiju ja veneväyläviitta

Ota yhteyttä

Satamapoiju ja veneväyläviitta

Satamapoijut ja veneväyläviitat ovat edullisia ja kestäviä poijutuotteita, jotka ovat havaittavuudeltaan hyviä moniin paikkoihin satama-alueilla ja pienvenesatamissa. Poijun ja viitan muodon ja muovirakenteen ansiosta poiju ei vaurioidu eikä vastaavasti myöskään vaurioita veneitä mahdollisten kolhujen sattuessa.

Veneväyläviitta EJV225 on yleisimmin käytetty valaisematon muoviputkiviitta Suomessa. Ominaisuuksiltaan se on hintaluokkansa paras ja kestää suojaiset jääolosuhteet.

[]

Satamapoiju VPU400 ja veneväyläviitta EJV225

Satamapoiju VPU400 on edullinen ja kestävä muoviputkipoiju, jonka halkaisija on 400 mm ja näkyvän osan korkeus 2–3 m. Satamapoijut ankkuroidaan perinteisesti painon ja poijukettingin avulla. Poijun havaittavuus on erinomainen tehokkaan tutka- ja valoheijastimen sekä kirkkaan värin ansiosta. Poiju voidaan varustaa alle 4 kg:n painoisella lyhdyllä. 

Veneväyläviitta EJV225:n halkaisija on 225 mm ja näkyvän osan korkeus 1,5–2,5 metriä. Viitta ankkuroidaan esijännitetyllä lyhyellä kettingillä, jonka ansiosta sen sijaintitarkkuus on hyvä. Esijännitetty ankkurointi parantaa myös viitan kestävyyttä jääolosuhteissa. Viitta voidaan varustaa alle 2 kg:n painoisella lyhdyllä.

Lataa tuote-esitteet:
Satamapoiju VPU400
Veneväyläviitta EJV225

Yhteyshenkilöt palveluun liittyen

Kari Pohjola

Myyntipäällikkö

+358 40 571 3193

kari.pohjola(at)arctia.fi

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Ota yhteyttä

Parhaan käsityksen palveluistamme ja tuotteistamme saat henkilökohtaisella tapaamisella. Ota  yhteyttä,  niin tulemme kertomaan sinulle viitta- ja poijutuotteistamme ja palvelukokonaisuudestamme. 

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Pyydä tarjous

Tietojenkäsittely