Kestävät ja pitkäikäiset poijut ja viitat Suomesta

Viittatehtaamme on valmistanut merimerkkejä, kuten poijuja ja viittoja polyeteenistä yli 40 vuotta Joensuun Utrassa.  Vesiväylien merkitsemiseen käytettäviä poijuja ja viittoja valmistuu Arctian viittatehtaalla vuosittain noin 2200 kappaletta. Tällä hetkellä Suomen väylillä kulkua turvaa noin 27 000 valmistamaamme kelluvaa merenkulun turvalaitetta.

Viittatuotannon lähtökohtana on alusta asti ollut helppohoitoinen ja edullinen rakenne, joka kestää myös talviolosuhteet. Olemme maailman suurin ympärivuotiseen käyttöön suunniteltujen muovisten poijujen ja viittojen valmistaja. Tuotteitamme on viety yli 20 maahan ja erityisesti sellaisille alueille, joissa vaaditaan jäänkestävyyttä.

Suunnittelemme ja valmistamme poijut omana työnämme, joka yhdessä jatkuvan tuotekehityksen kanssa mahdollistaa helposti räätälöidyt poijuratkaisut asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin myös pienissä sarjoissa. Älypoijuissamme on hyödynnetty digitaalitekniikan monia mahdollisuuksia.

Tutustu tarkemmin poiju- ja viittatuotteisiin verkkokaupassamme

Ota yhteyttä

Parhaan käsityksen palveluistamme ja tuotteistamme saat henkilökohtaisella tapaamisella. Ota  yhteyttä,  niin tulemme kertomaan sinulle viitta- ja poijutuotteistamme ja palvelukokonaisuudestamme. 

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Pyydä tarjous

Tietojenkäsittely