Avomeri- ja rannikkopoijut

Ota yhteyttä

Avomeri- ja rannikkopoijut

Muovista valmistetut avomeri- ja rannikkopoijut on suunniteltu perinteisten jääpoijujen korvaajiksi. Ne ovat hankintahinnaltaan halvempia, mutta niiden elinkaarikustannukset ovat merkittävästi teräspoijuja edullisemmat. Poijut ovat havaittavuudeltaan perinteisten teräspoijujen luokkaa, ja tämän lisäksi monilta muilta ominaisuuksiltaan jopa niitä parempia. 

Muovista valmistetut poijut painavat vähemmän, joten ne ovat helppoja käsitellä, asentaa ja ankkuroida. Linjakkaan muotonsa ja keveytensä ansiosta poijun runkoon ja ankkurointiin kohdistuu teräspoijuja vähemmän aaltojen ja jään aiheuttamaa kuormitusta. Käyttökokemukset osoittavat, että muovipoijut ovat myös teräspoijuja vakaampia ja kuluttavat kettinkiä selvästi vähemmän, joka tuo merkittävät lisäsäästöt ylläpidossa.

[]

Avomeripoiju VPU800 ja rannikkopoiju VPU500

Avomeripoiju VPU800 on perinteisten teräspoijujen korvaajaksi suunniteltu muovipoiju, jonka halkaisija on 800 mm ja näkyvän osan korkeus jopa 4,0 m. Se on järeä ja kestävä ratkaisu vaativiin olosuhteisiin.

Rannikkopoiju VPU500 on perinteistä teräspoijua merkittävästi edullisempi muovipoiju, jonka halkaisija on 500 mm ja näkyvän osan korkeus jopa 3,5 m. Se on suunniteltu kohteisiin, joissa VPU800 olisi tarpeettoman järeä. Rannikkopoijun saa myös lyhyempänä VPU500/800-versiona matalampiin vesiin.

Poijut ankkuroidaan perinteisesti painon ja pitkän poijuketjun avulla. Poijujen havaittavuus on erinomainen tehokkaiden tutka- ja valoheijastimien sekä kirkkaan pintavärin ansiosta. Poijut voidaan varustaa millä tahansa saatavissa olevalla aurinkokennolla tai paristolla toimivalla lyhdyllä. Poijurungon sisään voidaan asentaa lisälaitteita ja antureita.

Lataa tuote-esitteet:
Avomeripoiju VPU800
Rannikkopoiju VPU500
 

Yhteyshenkilöt palveluun liittyen

Kari Pohjola

Myyntipäällikkö

+358 40 571 3193

kari.pohjola(at)arctia.fi

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Ota yhteyttä

Parhaan käsityksen palveluistamme ja tuotteistamme saat henkilökohtaisella tapaamisella. Ota  yhteyttä,  niin tulemme kertomaan sinulle viitta- ja poijutuotteistamme ja palvelukokonaisuudestamme. 

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Pyydä tarjous

Tietojenkäsittely