Medialle

Medialle

Arctian viestintä auttaa mediaa yhtiötä koskevissa kysymyksissä. 

Löydät tältä sivulta lisätietoa muun muassa haastattelupyynnöistä tai meidian vierailuista aluksillamme. 

Haastattelu-pyynnöt ja mediavierailut jäänmurtajilla

Jos haluat haastatella jäänmurtajan päällikköä esimerkiksi jäätilanteesta tietyn alueen edustalla, olethan yhteydessä Arctian viestintäpäällikköön. Etenkin jäänmurtokauden alkaessa (yleensä joulu-tammikuu) ja päättyessä (yleensä toukokuu) haastattelupyyntöjä tulee paljon. Viestintäpäällikkö koordinoi pyynnöt jäänmurtajien päälliköiden työn helpottamiseksi.

Jos median edustajana haluat vierailla jäänmurtajalla, otathan yhteyttä viestintäpäällikköön. Jäänmurtajan ollessa kiinni laiturissa mediavierailu on yleensä helppo järjestää. Jäänmurtokaudella mukaan merelle mediaa ei yleensä voida ottaa, sillä vain päivän tai parin vierailu on hankala järjestää. Jäänmurtajat käyvät satamissa vaihtamassa miehistöä ja tankkaamassa kymmenen päivän välein. Kuukausia etukäteen sovittuja mediavierailuja voidaan jäänmurtokaudella järjestää muutama viranomaismääräysten ja hyttikapasiteetin rajoissa.

Jäänmurtajien kuvaaminen ja referenssikäyttö

Jäänmurtajien kuvaamiseen sekä videokuvan ja äänen tallentamiseen Katajanokan satama-alueella tarvitaan kuvauslupa. Hae kuvauslupaa kirjallisesti viestintäpäälliköltä viimeistään viikkoa ennen kuvausta. Huomioithan, että satama-alueella jäänmurtajien välittömässä läheisyydessä oleskelu on turvallisuussyistä kielletty.

Satama-alueen ulkopuolella jäänmurtajia saa kuvata vapaasti, kunhan kuvaaminen on turvallista, eikä loukkaa kenenkään yksityisyyttä. Kuulemme mielellämme suunnitelmista kuvata tai videoida jäänmurtajia. Referenssikäyttöön tarvitaan aina erillinen sopimus, josta voi kysellä viestintäpäälliköltä.

Sosiaalinen media

Löydät meidät LinkedInistä. Lisäksi Arctia twiittaa palveluistaan sekä muista toiminnalleen olennaisista teemoista tilillä @ArctiaLtd. 

Instagramista löydät kuvia toiminnastamme tililtä arctia_ltd.

Arctialla tai sen jäänmurtajilla ei ole yrityksen ylläpitämiä virallisia sivuja tai tilejä Facebookissa. Jäänmurtaja Sisu -lastenkirjasarjan löydät Facebookista.

Ota yhteyttä

Eija Koli

Viestintäpäällikkö

+358 40 725 3911

eija.koli(at)arctia.fi

Lähetä viesti

Tietosuoja