Arctialle töihin

Ura Arctialla

Arctia mahdollistaa turvallisen, sujuvan ja ympäristöystävällisen vesiliikenteen. Liiketoiminta-alueemme ovat jäänmurto, väylänhoito ja merenmittaus. Näiden sisältä löytyy mittava määrä kokemusta ja osaamista muun muassa öljyntorjunnasta, vesirakentamisesta, putken- ja kaapelinlaskusta, hinaustehtävistä ja muoviputkiviittojen ja poijujen valmistamisesta. 

Arctian toiminnan, yrityskulttuurin ja asenneilmapiirin tekee osaava, motivoitunut ja yhteisiin arvoihin sitoutunut henkilöstö. Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden pitää huolta terveydestä ja ammattitaidoista.
Alta pääset lukemaan arctialaisten uratarinoita.

Lähetä työhakemuksesi klikkaamalla tästä

Ainutlaatuinen työympäristö ja huippuosaajat ympärillä tekevät Arctiasta mielenkiintoisen työpaikan

Ville Suni aloitti Arctialla ja jäänmurtaja Urholla 2010. Ensimmäiset kaksi vuotta Ville toimi navigaattorina ja 2. perämiehenä kartuttaen osaamistaan jäänmurrosta. Nykyisin hän toimii yliperämiehenä jäänmurtaja Sisulla.

Lue lisää

Hyvässä porukassa on aina kunnia seilata

Jäänmurtaja Kontion konepäällikkö Kristian Autiolla on jo noin 20 vuoden työura eri konepäällystön tehtävistä. “Työtehtäväni liittyvät jäänmurtajan käyttövarmuuteen ja henkilöstön turvallisuuteen. Tehtäväni on olla ajan tasalla jäänmurtajan koneiston toiminnasta ja aluksen kokonaisvaltaisesta kunnosta".

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Meillä avoinna olevista työpaikoista löydät tiedon tältä sivulta. Merihenkilöstön osalta huomioimme vain hakemukset, joihin on voimassaolevien kurssitodistusten lisäksi liitetty voimassaolevat pätevyys- ja lisäpätevyystodistukset.

Arctian rekrytointi perustuu Lyyti-järjestelmään ja mahdollistaa monipuolisemman sekä nykyaikaisemman tavan hakea töihin Arctialle. Työnhaku on helppoa, sillä järjestelmä ohjaa hakijaa eteenpäin hakemuksen jättämisessä. Tietosi ovat hakemuksen onnistuneen jättämisen jälkeen Arctian ylläpitämässä työnhakijarekisterissä. Rekisteriselosteen löydät alta.

Hae meille töihin

Arctia on vuosia ollut mukana tarjoamassa harjoittelupaikkoja merenkulun opiskelijoille ja olemme iloisia voidessamme jatkaa harjoittelupaikkojen tarjoamista koronatauon jälkeen. Tervetuloa siis alusharjoitteluun jäänmurtokauden 2022 alkaessa!

Harjoittelupaikkoja on 1 – 3 per jäänmurtaja aluksen eri osastoilla ja harjoitteluun on mahdollista päästä sitä mukaa, kun alukset lähtevät jäänmurtoon.

Harjoittelupaikat jaetaan Harjoittelumylly ry:n kautta. Kirjaudu Harjoittelumyllyyn tästä.

Kuva: Topias Lehtonen, Arctia Oy

Jätä avoin hakemus

Halutessasi voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Ota yhteyttä

Janne Laitinen

Henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

+358 40 779 8924

janne.laitinen(at)arctia.fi

Lähetä viesti