Arctialle töihin

Ura Arctialla

Arctia mahdollistaa turvallisen, sujuvan ja ympäristöystävällisen vesiliikenteen. Liiketoiminta-alueemme ovat jäänmurto, väylänhoito ja merenmittaus. Näiden sisältä löytyy mittava määrä kokemusta ja osaamista muun muassa öljyntorjunnasta, putken- ja kaapelinlaskusta, hinaustehtävistä ja muoviputkiviittojen ja poijujen valmistamisesta. 

Arctian toiminnan ja yrityskulttuurin tekee osaava, motivoitunut ja yhteisiin arvoihin sitoutunut henkilöstö. Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden pitää huolta terveydestä ja ammattitaidoista.

Lähetä työhakemuksesi klikkaamalla tästä

Avoimet työpaikat

Meillä avoinna olevista työpaikoista löydät tiedon tältä sivulta. Merihenkilöstön osalta huomioimme vain hakemukset, joihin on voimassaolevien kurssitodistusten lisäksi liitetty voimassaolevat pätevyys- ja lisäpätevyystodistukset.

Arctian rekrytointi perustuu Lyyti-järjestelmään. Työnhaku on helppoa, sillä järjestelmä ohjaa hakijaa eteenpäin hakemuksen jättämisessä. Tietosi ovat hakemuksen onnistuneen jättämisen jälkeen Arctian ylläpitämässä työnhakijarekisterissä. Rekisteriselosteen löydät alta.

Uratarinat

Arctiassa työskentelee noin 420 ammattilaista. Henkilöstöömme kuuluu muun muassa merenkulun ammattilaisia, merenmittaajia, väylänhoitajia ja asiantuntijoita. Työtä tehdään ainutlaatuisessa ympäristössä merellä ja vesistöissä. Lue alta arctialaisten uratarinoita. 

Arctian monipuolisuus luo synergiaa yhteistyölle

Haasteiden muuttaminen mahdollisuudeksi sekä ihmisten ja asioiden kanssa luoviminen motivoivat Sami Stenvallia merenmittauksen liiketoiminnon projektipäällikön tehtävässä. 

Lue lisää

Parasta työssäni on palaute hyvin maistuneesta ruuasta ja tyytyväinen miehistö

Lauri Lamminparras toimii kokkistuerttina eli stujuna Arctian jäänmurtajilla. Talousesimiehenä hänen tehtäviinsä kuuluvat kokin töiden lisäksi muun muassa murtajan talousosaston töiden organisointi, ruokalistojen suunnittelu sekä raaka-aineiden hankinta.

Lue lisää

Väylänhoitajan tehtävässä yhdistyy työ ja harrastus

Mikä olisikaan mukavampaa, kuin yhdistää työ ainutlaatuisessa ympäristössä ja itselle tärkeä harrastus – luonnossa liikkuminen. Väylänhoitaja Martti Penttisen työssä tämä yhdistyy mitä parhaimmalla tavalla.

Lue lisää

Monipuolisuus pitää työn mielenkiintoisena

Työpäällikkö Kalle Rantala vastaa Arctialla länsirannikon vesiväylien hoidosta. Kallen työalue on varsin laaja jo maantieteellisestikin, sillä hänen vastuualue on Hangosta Tornioon kattaen noin 6 200 väyläkilometriä ja 8 400 merenkulun turvalaitetta. Kallen tehtäväkenttää on muun muassa väylänhoidon projektien toteuttaminen ja hallinta niiden koko elinkaaren ajan.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus

Halutessasi voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Ota yhteyttä

Janne Laitinen

Henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

+358 40 779 8924

janne.laitinen(at)arctia.fi

Lähetä viesti