Arctialle töihin

Ura Arctialla

Arctia mahdollistaa turvallisen, sujuvan ja ympäristöystävällisen vesiliikenteen. Liiketoiminta-alueemme ovat jäänmurto, väylänhoito ja merenmittaus. Näiden sisältä löytyy mittava määrä kokemusta ja osaamista muun muassa öljyntorjunnasta, vesirakentamisesta, putken- ja kaapelinlaskusta, hinaustehtävistä ja muoviputkiviittojen ja poijujen valmistamisesta. 

Arctian toiminnan, yrityskulttuurin ja asenneilmapiirin tekee osaava, motivoitunut ja yhteisiin arvoihin sitoutunut henkilöstö. Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden pitää huolta terveydestä ja ammattitaidoista.
Alta pääset lukemaan arctialaisten uratarinoita.

Lähetä työhakemuksesi klikkaamalla tästä

Hyvässä porukassa on aina kunnia seilata

Jäänmurtaja Kontion konepäällikkö Kristian Autiolla on jo noin 20 vuoden työura eri konepäällystön tehtävistä. “Työtehtäväni liittyvät jäänmurtajan käyttövarmuuteen ja henkilöstön turvallisuuteen. Tehtäväni on olla ajan tasalla jäänmurtajan koneiston toiminnasta ja aluksen kokonaisvaltaisesta kunnosta".

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Meillä avoinna olevista työpaikoista löydät tiedon tältä sivulta. Merihenkilöstön osalta huomioimme vain hakemukset, joihin on voimassaolevien kurssitodistusten lisäksi liitetty voimassaolevat pätevyys- ja lisäpätevyystodistukset.

Arctian rekrytointi perustuu Lyyti-järjestelmään ja mahdollistaa monipuolisemman sekä nykyaikaisemman tavan hakea töihin Arctialle. Työnhaku on helppoa, sillä järjestelmä ohjaa hakijaa eteenpäin hakemuksen jättämisessä. Tietosi ovat hakemuksen onnistuneen jättämisen jälkeen Arctian ylläpitämässä työnhakijarekisterissä. Rekisteriselosteen löydät alta.

Hae meille töihin

Arctia Meritaito Oy on osa Arctia-konsernia. Arctia turvaa Suomen meriliikenteen kulun Itämeren jäätalven olosuhteissa, varmistaa toimivat vesiliikenneyhteydet ja tarjoaa ratkaisut turvalliseen sekä tehokkaaseen merenkulkuun haastavissa olosuhteissa merellä ympäri maailman. Palveluihin kuuluvat jäänmurron, väylänhoidon ja merenmittauksen lisäksi mm. putken- ja kaapelinlasku, hinaustehtävät, tuki vedenalaisten rakenteiden asennus- ja huoltotöissä, öljyntorjunta, vesirakentaminen sekä muoviputkiviittojen ja -poijujen valmistaminen. Arctia Oy on 100 % valtion omistama.

Haemme Helsingin toimipisteellemme vakituiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen

MERENMITTAUSAINEISTOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Työ sisältää akustisella monikeilaintekniikalla (multibeam) ja geofysikaalisilla luotauslaitteistoilla (mm. chirp, viistokaikuluotain, boomer) sekä laserkeilauksella tuotettujen mittausaineistojen käsittelyä, tulkintaa ja laadunvalvontaa. Työntekijän taustasta ja soveltuvuudesta riippuen työjaksolla on myös mahdollista perehtyä kenttämerenmittaukseen ja laadunvalvontaan.

Katsomme eduksi kokemuksen esimerkiksi maanmittausalalta, maantieteestä, geologiasta tai merenkulusta, sisältäen osaamista paikkatietosovelluksista. Myös aikaisempi kokemus alustyöstä sekä kiinnostus kenttätyötä kohtaan luetaan hakijan eduksi.

Määräaikaisia työsuhteita on tarjolla talveksi 2022–2023 projektikannasta riippuen. Huomioimme myös osa-aikaiset hakemukset.

Olet positiivisen asenteen omaava, joustava, kykenevä työskentelemään tehokkaasti sekä ryhmässä että oma-aloitteisesti. Yrityksemme liiketoiminta on kansainvälistä, minkä takia alusoperointia suoritetaan myös kotimaan ulkopuolella.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän merellisessä ympäristössä, reilut ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Teemme jokaisesta hakijasta turvallisuusselvityksen ennen työsuhteen alkua.

Kiinnostuitko tehtävästä merenmittauksen parissa? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen https://www.lyyti.fi/reg/Arctia_Oy_tyopaikkahakemus_2461
Kirjaa ”Lisätiedot työhakemukseen” kohtaan tieto: Merenmittausaineistojen käsittelijä

Lisätietoja tehtävästä antavat Aino Kononen, puh. 040 6211 438,
aino.kononen@arctia.fi tai Jyrki Hämäläinen, puh. 040 763 2275,
jyrki.hamalainen@arctia.fi

Arctia on vuosia ollut mukana tarjoamassa harjoittelupaikkoja merenkulun opiskelijoille ja olemme iloisia voidessamme jatkaa harjoittelupaikkojen tarjoamista koronatauon jälkeen. Tervetuloa siis alusharjoitteluun jäänmurtokauden 2022 alkaessa!

Harjoittelupaikkoja on 1 – 3 per jäänmurtaja aluksen eri osastoilla ja harjoitteluun on mahdollista päästä sitä mukaa, kun alukset lähtevät jäänmurtoon.

Harjoittelupaikat jaetaan Harjoittelumylly ry:n kautta. Kirjaudu Harjoittelumyllyyn tästä.

Kuva: Topias Lehtonen, Arctia Oy

Jätä avoin hakemus

Halutessasi voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Ota yhteyttä

Janne Laitinen

Henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

+358 40 779 8924

janne.laitinen(at)arctia.fi

Lähetä viesti