21.03.2023

Lauri Pöyhönen merenmittauksen liiketoimintajohtajaksi

Diplomi-insinööri Lauri Pöyhönen on nimitetty merenmittauksen liiketoiminnan johtajaksi ja Arctian johtoryhmän jäseneksi. Lauri siirtyy Arctialle Napa Oy:stä ja hän aloittaa tehtävässään 17.4.2023.

Laurilla on yli 20 vuoden kokemus palveluliiketoiminnan ja projektinhallinnan kehittämisestä Napa:lla. Hän on työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä NAPA Safety Solutions liiketoimintayksikössä vastuullaan muun muassa Stability-tuoteperheen liiketoiminta ja palveluorganisaation johto kansainvälisesti.

”Lauri tuo Arctialle monipuolisen ja vahvan osaamisen projektinhallinnan, liiketoimintojen ja henkilöstön johtamisesta. Hänen johdollaan on hyvä jatkaa merenmittauksen liiketoiminnan kehittämistä,” toimitusjohtaja Maunu Visuri kommentoi.

”Arctian merenmittausliiketoiminta on mielenkiintoinen kokonaisuus. On hienoa päästä yhdessä merenmittauksen huippuammattilaisten kanssa kehittämään toimintaa ja toimittamaan korkealuokkaisia, asiakkaille lisäarvoa tuottavia palveluita,” Lauri Pöyhönen toteaa.

Toivotamme Laurin lämpimästi tervetulleeksi Arctiaan.

Uutiset

Ota yhteyttä

Eija Koli

Viestintäpäällikkö

+358 40 725 3911

eija.koli(at)arctia.fi

Lähetä viesti

Tietosuoja