28.08.2023

Muutosneuvottelut päätökseen Arctia Management Services Oy:ssä ja Arctia Meritaidossa

Arctia Management Services Oy:tä ja Arctia Meritaito Oy:tä koskeneet muutosneuvottelut saatiin päätökseen 21. elokuuta. Työnantaja on harkinnut neuvotteluiden perusteella toimia ja päättänyt siirtyä uuteen organisaatiorakenteeseen.

Päätösten seurauksena työnantaja tulee päättämään enintään kuuden työntekijän työsuhteen irtisanomalla yhteistoimintamenettelyssä todetuilla taloudellisilla ja tuotannollisilla perusteilla. Osana toiminnan uudelleenjärjestelyjä työnantaja on tarkastellut uudelleensijoitusmahdollisuudet.

Lisäksi uudelleenjärjestelyt tulevat johtamaan mm. toimenkuvien yhdistämisiin, oleellisiin toimenkuvien ja tehtävänimikkeiden muuttamisiin, muutoksiin organisaatiotasossa ja toimenkuvien lakkauttamisiin. Oleelliset toimenkuvamuutokset koskevat enintään 12 työntekijää.

Toteutettavilla rakenteellisilla muutoksilla pyritään osaltaan kääntämään väylänhoidon liiketoiminnan talous kestävälle pohjalle. Lisäksi muutoksilla tavoitellaan toiminnan läpinäkyvyyden parantamista, organisaation vastuualueiden selkeyttämistä, tarjousmenestyksen varmistamista ja tuotannon tehokkuuden, laadun ja jatkuvan parantamisen tuomista osaksi kaikkea tekemistä.

Lisätietoja:
Liiketoimintajohtaja, väylänhoito Timo Riihimäki, timo.riihimaki@arctia.fi, 040 777 1228
Henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Janne Laitinen, janne.laitinen@arctia.fi, 040 779 8924

Uutiset

Ota yhteyttä

Eija Koli

Viestintäpäällikkö

+358 40 725 3911

eija.koli(at)arctia.fi

Lähetä viesti

Tietosuoja