09.09.2019

Arctian ja Meritaidon hallintohenkilöstöä koskevat yt-neuvottelut päättyneet

Arctia-konserni on saanut päätökseen hallintohenkilöstöä koskevat yt-neuvottelut, joiden taustalla oli Arctian ja Meritaidon hallintohenkilöstön päällekkäisyyksien purkaminen ja organisaatiorakenteen selkeyttäminen.

Alustava arvio mahdollisten vähentämisten enimmäismäärästä oli neuvotteluiden alussa 9 henkilötyövuotta. Tehtäviä jouduttiin päättämään lopulta ennakoitua vähemmän, ja neuvotteluiden tuloksena 3 henkilön työsuhde päättyi. Vähennykset keskittyvät pääasiassa konsernin johtoon.  Neuvotteluiden päättymisen jälkeen hallinnon organisaatiorakenne on uudistettu ja vastuita ja toimenkuvia selkeytetään.

”Olen erittäin tyytyväinen yhteistoimintaneuvotteluiden aikana henkilöstön edustajien kanssa käydystä rakentavasta vuorovaikutuksesta ja neuvotteluiden lopputuloksesta, jossa mahdollisimman moni työpaikka kyettiin säilyttämään. Olen vakuuttunut, että organisaatiouudistuksen ansiosta pystymme kehittämään koko konsernin liiketoimintaa ja palvelemaan asiakkaitamme aiempaa tehokkaammin”, toteaa toimitusjohtaja Maunu Visuri.

Yhteistoimintaneuvottelut koskivat Arctia Oy:n, Arctia Offshore Oy:n, Arctia Icebreaking Oy:n, Arctia Management Services Oy:n, Arctia Karhu Oy:n sekä Meritaito Oy:n yhteensä 53 hallinnon työntekijää. Neuvottelut eivät koskeneet Arctian tai Meritaidon merihenkilöstöä tai Meritaidon liiketoimintojen työntekijöitä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Maunu Visuri, maunu.visuri@arctia.fi, p. 040 578 8122

Uutiset

Ota yhteyttä

Eija Koli

Viestintäpäällikkö

+358 40 725 3911

eija.koli(at)arctia.fi

Lähetä viesti

Tietosuoja