29.06.2022

Järvi-Suomen Energia Oy keskitti vesikaapelitaulujen tarkastus- ja huoltopalvelun Arctialle

Järvi-Suomen Energia (JSE) huolehtii Järvi-Suomen elinvoimasta muun muassa rakentamalla, ylläpitämällä ja kehittämällä sähkönjakeluverkkoa entistä älykkäämmäksi ja toimitusvarmemmaksi maantieteellisesti ainutlaatuisella alueella. JSE keskitti vesikaapelitaulujen tarkastus- ja huoltopalvelun Arctialle. 

Arctia räätälöi yhdessä JSE:n kanssa tarkastus- ja huoltopalveluratkaisun asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Vesikaapelitaulujen tarkastukset tehdään vuosittain etukäteen sovitulla vesialueella. Arctian kokenut väylänhoitohenkilöstö tarkastaa, että vesiliikennemerkit ovat ehjinä oikeissa paikoissa. Tarkastuksista raportoidaan asiakkaalle ja viranomaisten järjestelmään täyttäen näin myös viranomaisvaateet. Tarkastusten yhteydessä tehdään tarvittaessa myös kaapelitaulujen korjausehdotus ja taulujen uusimiset toteutetaan asiakkaan kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaan.  Arctia on Suomen suurin väylähoitopalvelujen tuottaja, ja pystyy siten takaamaan kustannustehokkuuden yhdistämällä vesikaapelitaulujen tarkastus- ja huoltopalvelut muiden väylänhoitotöiden yhteyteen.

Arctian tarkastus- ja huoltopalvelu säästää asiakkaan resursseja ja tuo kustannustehokkuutta. Ammattitaitoinen kenttähenkilöstö ja laaja vesialueiden kunnossapitotöiden asiantuntemus takaavat kulujen ennakoitavuuden sekä budjetoitavuuden. Asiakas voi varmistua siitä, että se tarjoaa loppukäyttäjälle turvalliset väylät kulkea ja täyttää viranomaisen vesiliikennemerkeille asettamat vaatimukset. ”Olemme olleet erityisen tyytyväisiä kaapelitaulujen raportointipalveluun, missä Arctian kenttähenkilöstö on huolehtinut raportoinnista myös viranomaisen järjestelmään, ja tämä on säästänyt meille paljon aikaa”, toteaa Enervan palveluvastaava Pekka Laukkarinen.

Haluatko kuulla lisää Arctian vesikaapelitaulujen tarkastus- ja huoltopalvelusta? Ota yhteyttä myyntiimme ja sovi tapaaminen.

Myyntijohtaja Caius Grann, 040 526 7716, caius.grann@arctia.fi


 

Uutiset

Ota yhteyttä

Eija Koli

Viestintäpäällikkö

+358 40 725 3911

eija.koli(at)arctia.fi

Lähetä viesti

Tietosuoja