15.05.2019

Maunu Visuri Arctia Oy:n toimitusjohtajaksi

Arctia Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 1.8.2019 alkaen DI Maunu Visuri (51). Visurilla on yli 20 vuoden monipuolinen liikkeenjohdon kokemus. Hän siirtyy Arctiaan lentoyhtiö Nordic Regional Airlines Oy:n (Norra) toimitusjohtajan tehtävästä, ja on aiemmin urallaan toiminut johdon tehtävissä muun muassa Finnairin palveluksessa.

”Arctia on tilanteessa, jossa kilpailu merellisten palveluiden tuotannossa on yhä kovempaa ja yhtiön kaluston käyttöastetta tulee kasvattaa kannattavuuden varmistamiseksi ja tulevaisuuden investointien rahoittamiseksi. Vesiväylien kunnossapito- ja merenmittauspalveluja tuottava valtionyhtiö Meritaito Oy:n yhdistäminen Arctiaan antaa mahdollisuuden tarjota myös yhä monipuolisempia ja kokonaisvaltaisempia palveluita haastaviin merellisiin olosuhteisiin. Maunu Visurilla on vahvat näytöt menestyksellisestä operatiivisesta johtamisesta haasteellisessa kilpailutilanteessa ja investointien rahoituksesta sekä muutosjohtamisesta, jotka ovat myös Arctian menestystekijöitä”, kertoo Arctia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Saarela.

”On hienoa päästä töihin yhtiöön, jonka palveluilla on tärkeä merkitys Suomelle. Odotan innolla työskentelyä uuden Arctian koko henkilöstön kanssa. Asiakkaidemme palveleminen luotettavasti, laadukkaasti ja tehokkaasti on ykkösprioriteetti yhtiön muutosprosessin aikana ja sen jälkeen,” toteaa toimitusjohtaja Maunu Visuri.

Haastattelupyynnöt:

Viestintäpäällikkö Eija Koli, eija.koli@arctia.fi, p. 040 725 3911

Uutiset

Ota yhteyttä

Eija Koli

Viestintäpäällikkö

+358 40 725 3911

eija.koli(at)arctia.fi

Lähetä viesti

Tietosuoja