Öljyntorjunta ja öljyn jälkitorjunta

Ota yhteyttä

Turvallisuutta Suomenlahden kasvavaan liikenteeseen

Kasvavan liikenteen myötä öljyvahingon riski vesialueillamme on aina olemassa. Tosipaikan tullen tarvitaan nopeaa ja tehokasta toimintaa.  Arctialla on kalustoa ja kokemusta tehokkaaseen öljyntorjuntaan.

Kaikki raskaat väyläaluksemme on rakennettu öljyntorjunta-aluksiksi. Väyläaluksissa on sisäänrakennetut keräystankit ja harjakeräimet. Osassa aluksista on myös talvikeräyslaitteet, joita voidaan käyttää öljyn keräämiseen jäissä.

[]

Alusten monitoimisuus on asiakkaan etu

Laivaston uusin jäänmurtaja Polaris on varusteltu erityisesti avovedessä tapahtuvaan öljyntorjuntaan. Aluksen tankkikapasiteetti öljyn keräykseen on noin 1 400 kuutiota. 

Polaris maailman ensimmäinen jäänmurtaja, jossa on sisäänrakennettu öljyntorjuntalaitteisto. Öljynerotus tapahtuu aluksen rungon sisäpuolella, eikä se ole niin herkkä aallonkorkeudelle.

Ankarammassa merenkäynnissä alusta voidaan ajaa kyljittäin vasten aaltoa ja aluksen runko yhdessä erillisen myrskypuomin kanssa ohjaa öljyn keräystilaan.

Öljyn jälkitorjunta kokonais-palveluna Arctialta

Öljyn jälkitorjuntapalvelumme toteutetaan nopealla vasteajalla ympäristövahinkojen ehkäisemiseksi, asiakkaan kokonaiskustannuksia säästäen. 

Jälkitorjuntatyön laajuus, kalusto- ja miehistötarpeet kartoitetaan työkohteeseen perehtymällä ja kaikkia osapuolia kuunnellen. Työt aloitetaan viipymättä ympäristöhaittojen minimoimiseksi. Vahvan ammattitaidon, kattavan kaluston ja toimipisteverkoston ansiosta tilaaja voi keskittää operatiivisen jälkitorjuntatyön kokonaisuudessaan Arctialle.

Palveluveloituksemme perustuu tehtyihin työsuoritteisiin, läpinäkyvään ja kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Tämän vuoksi tilaajalla on koko ajan tarkka tieto jälkitorjuntatyön kustannuksista. Olemme toteuttaneet onnistuneita jälkitorjuntatöitä yhteistyössä viranomaisten, konsulttien ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Yhteyshenkilöt palveluun liittyen

Jouni Koivu

Projektipäällikkö, väylänhoito (Saaristomeri - Pohjanlahti)

0400 828 854

jouni.koivu(at)arctia.fi

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Väyläalukset- ja veneet

Operoimme neljää raskaisiin merellisiin työtehtäviin soveltuvaa väyläalusta sekä neljää Oili-luokan keskiraskaisiin tehtäviin soveltuvaa alusta. Väyläalukset on varustettu öljyntorjuntaan.

Aluskalustoomme kuuluu lisäksi useita Meri 1000-, Meri 2000- ja Meri 4000-luokan väylänhoitoveneitä. 

Ota yhteyttä

Parhaan käsityksen palveluistamme saat henkilökohtaisella tapaamisella. Ota meihin yhteyttä ja me tulemme kertomaan sinulle, miten voit säästää aikaa ja rahaa öljyntorjuntaan liittyvissä asioissasi. 

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Pyydä tarjous

Tietojenkäsittely