Satama- ja vesirakennetutkimukset

Ota yhteyttä

Vedenalaiset rakenteet on helposti tarkistettavissa

Säännöllisillä vedenalaisten rakenteiden tutkumuksilla ja ennakoivilla kunnossapitotoimilla saadaan merkittäviä kustannussäästöjä, parannetaan investoinnin arvoa sekä lisätään rakenteiden elinikää ja käyttöturvallisuutta.

Yhdistämällä vedenalaiset mittaustekniikat ja vedenpäällinen tutkimustieto, saadaan tarkka ja yksityiskohtainen 3D-aineisto kohteesta.

[]

Kustannustehokkaat tutkimusmenetelmät vedenalaisten rakenteiden kuntokartoituksiin

Tutkimusmenetelmä perustuu monikeilain-  ja laserskannaus teknologioiden yhdistämiseen ja sen avulla voidaan tutkia vedenalaisia rakenteita, kuten laituriseinämiä, rantamuureja ja -luiskia, voimalaitosrakenteita sekä vesistösiltojen välitukia. Vesirakenteet, eroosio- ja muut vauriot, siirtymät tai painaumat ovat tarkasti nähtävissä 3D-aineistosta.

Asiantuntijamme analysoivat tutkimustuloksen ja laativat asiakkaalle raportin tutkimuksesta sekä huoltoa tai tarkempaa tarkastelua vaativista kohteista.

Tarjoamme tarvittaessa lisätutkimuksia, kuten sukellus- ja muita luotaintutkimuksia.  Teemme analyysejä mahdollisista vaurioista sekä rakennamme asiakkaalle pitkän aikavälin huoltosuunnitelman, joka auttaa hallitsemaan vedenalaista infrastruktuuria systemaattisesti ja tehokkaasti.

Yhteyshenkilöt palveluun liittyen

Kari Pohjola

Myyntipäällikkö

+358 40 571 3193

kari.pohjola(at)arctia.fi

Ville Heikkinen

Projektipäällikkö

+358 44 057 1555

ville.heikkinen(at)arctia.fi

Palveluun liittyvät kalusto

Ota yhteyttä

Parhaan käsityksen palveluistamme saat henkilökohtaisella tapaamisella. Ota meihin yhteyttä ja me tulemme kertomaan sinulle, miten voit säästää aikaa ja rahaa mittaus- ja tutkimuspalveluihin liittyvissä asioissa. 

Kari Pohjola

Myyntipäällikkö

+358 40 571 3193

kari.pohjola(at)arctia.fi

Pyydä tarjous

Tietojenkäsittely