Tutkimusmenetelmät

Ota yhteyttä

Innovatiiviset ratkaisut vedenalaisiin haasteisiin

Käytämme markkinoiden uudenaikaisinta mittaustekniikkaa läpi koko mittausprosessin ja jalostamme mittausaineiston asiakkaan tarpeiden mukaan.

Monikeilaaminen – näe enemmän, tiedä enemmän

Monikeilausteknologiamme tarjoaa vertaansa vailla olevan tarkan kuvan vedenalaisista rakenteista. Oli kyseessä sitten sataman syvyyksien kartoitus tai vesirakenteiden tarkastus, monikeilaus auttaa havaitsemaan jopa pienimmätkin yksityiskohdat.

Sidescansonar – vedenalainen ”valokuvaus”

Sidescansonarimme tarjoaa selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan vedenalaisista rakenteista. Se on ihanteellinen työkalu kohteiden tunnistuksessa ja sukeltajien turvallisuuden takaamisessa.

Matalataajuustutkimukset – syvemmälle tietoon pohjasta

Matalataajuustutkimuksemme mahdollistaa syvemmät tutkimukset vedenalaisista geologisista piirteistä. Näin voimme tarjota kattavamman kuvan pohjan rakenteista ja mahdollisista muutoksista ajan myötä.

Geotekniset tutkimukset- konkretiaa pohjalta

Geotekniset tutkimukset antavat konkreettista tietoa merenpohjan rakenteista, kuten esimerkiksi kovien pohjakerrosten kantavuudesta ja pehmeikköjen ominaisuuksista. Geotekniset tutkimukset pitävät sisällään lautalta toteutettavia kairauksia sekä alukselta tehtävää sedimenttinäytteenottoa.

Sedimenttinäytteenotto ja -tutkimukset - tietoa ympäristön tilasta ja sedimentin laadusta

Toteutamme sedimenttitutkimuksia järvi- ja merikohteissa, syvissä ja matalissa vesissä. Asiantuntijapalvelumme kattaa esimerkiksi haitta-ainetutkimukset ja ruoppauksiin liittyvät sedimenttinäytteenotot. Tutkimukset sisältävät näytepisteiden sijoittamisen, näytteenoton, raportoinnin ja analyysipalvelut akkreditoiduissa sopimuslaboratorioissamme. Edustavien näytteenottopisteiden sijoittamisen suunniteluun voidaan yhdistää luotaustutkimuksia. 

Laserkeilaus – kattava kokonaisuus

Laserkeilaus tarjoaa erinomaisen tarkkuuden vedenpäällisten rakenteiden 3D-mallintamiseen. Se on välttämätön työkalu tarkkojen mittauksien ja suunnitelmien laatimiseen ja luo yhdessä monikeilauksen kanssa kattavan kokonaisuuden

Sukeltaminen – ammattilaissukeltajat rakenteiden tutkimiseen

Kokeneet sukeltajamme ovat erikoistuneet vedenalaisten rakenteiden perusteelliseen tutkimiseen. Sukeltajiemme asiantuntemus varmistaa, että kaikki rakenteet tarkastetaan ja dokumentoidaan tarkasti.

Raportointi – tiedot käytännönläheisesti käyttöösi

Kaiken tämän tiedon keräämisen ja analysoinnin tuloksena saat kattavan raportin, joka auttaa päätöksenteossa ja suunnittelussa. Raporttimme sisältävät selkeät suositukset ja visuaaliset esitykset kaikista tärkeistä havainnoista.

Kiehtovaan visuaaliseen syvyyteen – esittele vedenalaiset kohteesi InSea-portaalissa

Kokonaisvaltainen vedenalaisen maailman tarkastelu on nyt helpompaa kuin koskaan. Tämän mahdollistaa InSea-portaalissa vertaansa vailla oleva selainpohjainen pistepilvien, syvyysmallien ja suunnitelmien esitys, joka ei ainoastaan valaise yksityiskohtaisesti vedenalaisia rakenteita ja pohjanmuotoja, vaan mahdollistaa myös vaivattoman raporttien ja tiedostojen ylläpidon sekä jakamisen organisaation sisällä ja ulkopuolella. Astu uuteen aikakauteen vedenalaisten kohteiden tarkkailussa ja ylläpidossa.

 

Yhteyshenkilöt palveluun liittyen

Lauri Pöyhönen

Liiketoimintajohtaja, merenmittaus

+358 50 558 7952

lauri.poyhonen(at)arctia.fi

Hanno Kurtti

Työpäällikkö, aineistopalvelut

+358 40 522 1282

hanno.kurtti(at)arctia.fi

Kari Pohjola

Myyntipäällikkö

+358 40 571 3193

kari.pohjola(at)arctia.fi

Merenmittaus- ja tutkimuskalusto

Käytössämme on  monipuolinen merenmittaus- ja tutkimuskalusto, joka sopii avomeri-, rannnikko ja sisävesikohteisiin.

Ota yhteyttä

Parhaan käsityksen palveluistamme saat henkilökohtaisella tapaamisella. Ota meihin yhteyttä ja me tulemme kertomaan sinulle, miten voit säästää aikaa ja rahaa mittaus- ja tutkimuspalveluihin liittyvissä asioissa. 

Kari Pohjola

Myyntipäällikkö

+358 40 571 3193

kari.pohjola(at)arctia.fi

Pyydä tarjous

Tietojenkäsittely