Sukelluspalvelut

Ota yhteyttä

Sukelluspalvelut turvallisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti

Sukelluspalvelumme kattavat vedenalaiset rakennus-, korjaus ja asennustyöt kaikkialla Suomessa. 

Sukeltajillamme on vankka ammattitaito vaativistakin sukellustöistä ja kokemusta laajojen kokonaisuuksien hallitsemisesta aina suunnittelusta toteutukseen. 

[]

Vuosikymmenten kokemus ja kattava sukellus- ja vesirakennuskalusto

Erityisosaamistamme vedenalaisessa rakentamisessa ovat siltojen, satamien, voimalaitosten ja patojen korjaukset sekä uudisrakentaminen. Vesiväylien ja kanavien vedenalaisten rakenteiden kuntotarkastuksista ja korjaamisesta meillä on vuosikymmenten kokemus.

Käytössämme on kaksi sukellusryhmää sukellus- ja videokuvauslaitteineen, laaja valikoima paineilma- ja hydraulitoimisia työkaluja sekä hitsaus-, polttoleikkaus- ja louhintakalusto. Sukelluspalvelumme kattavat koko merialueen sekä sisävedet. Käytössämme on myös Arctian vesirakennuskalusto työlautoista väyläaluksiin.

Valitessasi Arctian ammattisukeltajan projektiisi, voit varmistua siitä että sukellustyöt hoidetaan turvallisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti.

Yhteyshenkilöt palveluun liittyen

Kalle Rantala

Tuotantopäällikkö, väylänhoito

040 570 5245

kalle.rantala(at)arctia.fi

Caius Grann

Myyntijohtaja

+358 40 526 7716

caius.grann(at)arctia.fi

Ota yhteyttä

Parhaan käsityksen palveluistamme saat henkilökohtaisella tapaamisella. Ota meihin yhteyttä ja me tulemme kertomaan sinulle, miten voit säästää aikaa ja rahaa sukelluspalveluihin liittyvissä asioissasi. 

Pyydä tarjous

Tietojenkäsittely